top of page

Tulisijat & hormit

NunnaUuni ja TakkaCenter-tulisijat ovat varaavia ja siksi ne soveltuvat hyvin lämmitykseen. Muusta energiasta riippumattomina ne ovat aina varmoja lämmöntuottajia.

 

Olemme nyt myös Suomen Takkatuonti Oy:n jälleenmyyjä ja kauttamme on saatavilla yli 200 kamiinaa, valmistakkaa, valurautaista ja teräksistä sarana- tai hissiluukullista takkasydäntä, kiertoilmatakkaa sekä kymmeniä designtakkoja, perinteiset varaavat kaakeliuunit ja modernit varaavat kaakeliuunit.

Kodillesi sopiva tulisija.
Millaista lämpöä tarvitset? Toimiiko tulisija kotisi lämmönlähteenä, vai ainoastaan tunnelman tuojana?
1/7

NunnaUuni-tuotemerkki on lupaus lämmöstä: kestävästä, toimintavarmasta, pitkäikäisestä varaavasta vuolukivitulisijasta.
 

Mallisto elää ajassa. Muodot vaihtelevat moderneista perinteisiin, vakiotuotteista yksilöllisiin mittatilaustuotteisiin, tuotteiden koot vähän tilaa vievistä näyttäviin ja kookkaisiin. Ulkomuotoa enemmän tulisijan valintaan vaikuttaa sen käyttötarkoitus; mitä tulisijalta halutaan, minkä kokoiseen, millä tavoin rakennettuun tilaan tulisija aiotaan sijoittaa.
 

Yhteistä kaikille NunnaUuni-tulisijoille on ainutlaatuinen materiaali, Mammutti-vuolukivi ja tehokas lämmöntuotto - muutaman tunnin lämmitys antaa lämpöä pitkälle seuraavaan vuorokauteen.

Katso ajantasainen mallisto NunnaUunin sivuilta: http://fi.nunnauuni.com/

1/6

Suomen Takkatuonti Oy tuo maahan puhtaammin puuta polttavia tulisijoja. Tuotteissamme on ainutlaatuisia ratkaisuja joilla puu saadaan palamaan puhtaammin, esimerkkinä Hwam kamiinoiden SmartControl järjestelmä ja VermontCastings valurautakamiinoiden katalysaattori.

Olemme valinneet tulisijamallistomme myös niin että, takkojen muotoilu ja ulkonäkö poikkeaa perinteisistä suomalaisista tulisijoista. Tuomme markkinoille uusia tuulia muista pohjoismaista ja euroopasta. 

Tuotemerkkejämme ovat tanskalaiset Hwam ja Wiking kamiinat, ranskalaiset Seguin ja Axis takkasydämet ja kiertoilmatakat, ranskalainen design-takka JC Bordelet sekä ruotsalainen erittäin hieno Gabriel kaakeliuuni.

1/5

Toteutamme yksilöllisesti suunnitellut takat alusta asti itse. Käyttämämme massa on lämmönvarauskykynsä lisäksi myös erittäin kestävää ja sen johdosta myönnämmekin tulisijoillemme viiden vuoden pinta- ja materiaalitakuun.
 

Tulisijoistamme saadaan valmistettua kotiin tai mökille kaunis ja hyödyllinen lämmönlähde, joka voidaan pinnoittaa asiakkaan toivomusten mukaan esimerkiksi kaakeleilla, pintalaastilla tai luonnonkivillä. Ilmettä saadaan myös koristelistoilla, muotokaakeleilla sekä muilla koristeilla.
 

Tulisijoistamme useimmat valmistetaan sekä kulma- että suoraseinämalleina. Kaikkiin malleihimme on mahdollista asentaa tuplakierto ja sytytyspelti, jolloin hormiliitos saadaan takan päälle. Tuplakierron ansiosta takka lämpenee nopeammin.
Katso ajantasainen mallisto TakkaCenterin sivuilta: http://www.takkacenter.fi/

Muista pyytää edullinen tarjous myös hormista (Schiedel, HärmäAir tai PETE) ja "avaimet käteen" asennuspalvelusta.

Melekoosen hyvä sisustusliike!
bottom of page