top of page

Liukuovet & säilytysjärjestelmät

KORKEALAATUISIA SUOMALAISIA LIUKUOVIA JA KAAPISTOJA RÄÄTÄLÖITYNÄ JOKAISEEN TARPEESEEN

Laadukkailla Mirror Line liukuovilla uudistat kotiasi pienellä vaivalla ja nopeasti. Tarjoamme kevyesti liukuvia ja näyttäviä liukuovia juuri sinulle räätälöitynä. Autamme sinua tarvittaessa suunnittelemaan tarvitsemasi kokonaisuuden - vaikka komeroista lähtien. Jokainen tarve on yksilöllinen ja me pystymme vastaamaan niihin. Liukuovien materiaalit ja värit voit valita kotisi sisustukseen sopiviksi laajasta valikoimastamme.

Kehysvalikoimamme koostuu kuudesta uniikista profiilista, joissa on yhteensä 15 erilaista värivaihtoehtoa. Liukuovien pintamateriaalina voidaan käyttää kaikkia levy-, reikälevy-, lasi- ja peilivärejä, ja voit yhdistellä niitä mieltymystesi mukaan. Ovia voidaan jakaa jakolistoilla sekä pysty- että vaakasuunnassa. Liukuovien mekanismille on hyvä varata tilaa syvyyssuunnassa noin 10 cm.

Liukuovilla viimeistelty ilme kaapistoillesi
Täydellinen säilytysratkaisu sinun tarpeisiisi

Mittatilaustyönä toteutettu, tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Sinun suunnittelemasi ja jälleenmyyjän kanssa mietitty kokonaisuus tarkistetaan aina tehtaalla toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi. Ammattitaitoinen palvelumme takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan.

Muista pyytää edullinen tarjous myös kodin muista kalusteista.

Melekoosen hyvä sisustusliike!
bottom of page