top of page

Altaat & Hanat

Valikoimistamme löytyy mm. Stala, Franke, Intra, Blanco, Alveus, Teka, Reginox ym. altaat sekä Hansgrohe, Tapwell, Oras, Mora, FM Mattson, Cristina ym. hanat. Tule siis tutustumaan valikoimiin paikan päälle ja pyydä samalla tarjous sinun tarpeeseen sopivista tuotteista.

Keittiöaltaissa on nykyään valtaisa valikoima eri materiaaleja, tyylejä ja kokoja. Ruostumaton teräs on varmasti se käytetyin materiaali vielä tänäkin päivänä. Jos kuitenkin haluat jotain muuta ja erilaista, suosittelemme tutustumaan komposiittialtaisiin. Niiden rakenne koostuu pääosin kivimassasta. Blanco on valmistanut kivimassa-altaita jo yli 30v. ja on maailman suurin valmistaja tällä saralla. Heidän kivimassa-altaita kutsutaan Silgranit altaiksi, jonka ominaisuuksiin voit tutustua tarkemmin tästä. Myös muilla valmistajilla alkaa olla koko ajan parempi valikoima vastaavista komposiittialtaista, mutta varo halpoja kopioita.

Yhtenä vaihtoehtona on myös keraamiset altaat, joiden käytössä täytyy olla hiukan tarkempi, ettei altaan pintaa naarmuta tai särje.

 

Altaat

Muista pyytää edullinen tarjous myös suihkuseinistä- ja kaapeista sekä kalusteista.

Meiltä löydät sistukseen ja tyyliin sopivat hanat kaikkiin tiloihin.

Tapwellin tuotteissa on perinteisen kromipinnan vaihtoehtoina mm. harjattu kromi, musta kromi, messinki, kupari, rosé ja grottesco. Myös yläsuihkumalleista on saatavilla messinkisiä versioita.

Suihkuissa on nykyään paljon eri varustetasoja. Varsinkin Hansgrohen valikoimasta löydät varmasti sopivan setin, joka sopii juuri sinun tyyliin sekä budjettiin.

Hanat & Suihkut

Melekoosen hyvä sisustusliike!
bottom of page