top of page

Laminaatit / Parketit / Vinyylit / Korkit

Kotona on ihana kulkea paljain jaloin. Mieti, mikä materiaali tuntuu mukavimmalta jalkojesi alla, sopii ajan henkeen ja helpoin pitää puhtaana, sekä kestää omaa ja perheesi elämänmenoa parhaiten.

Meidän runsaista lattiavalikoimista löydät niin laminaatit, parketit, vinyylilattiat kuin korkitkin.

Laminaattimallistossa on paljon valinnanvaraa ja näistä löytyy sopiva lattia kaikkiin tiloihin. On lankku- ja kivikuoseja. Eri kokoja. Moderneja ja perinteisiä. Jokaiseen tilaan löytyy sopiva malli.

 

Laminaattilattia on helppo ja nopea asentaa. Se on myös helppo pitää puhtaana. Lika ei pääse kerääntymään lattiaan, koska laminaattipinta on käsitelty tiiviiksi.

Lattialämmitys on laminaattilattian kanssa hyvä valinta, koska sen pinta on kylmempi kuin esim. parketin.

Laminaatit

Parketti on lämmin jalalle ja miellyttävä kävellä. Kokopuinen parketti elää hieman ilmankosteuden kasvaessa, mutta palautuu sitten takaisin muotoonsa ilmankosteuden palautuessa takaisin normaalitasolle. Parketin puolesta puhuu myös sen uudelleenkäsiteltävyys; parketti voidaan hioa ja lakata tai öljytä pariinkin kertaan.

Parkettia valitessa kannattaa ottaa myös huomioon, että luonnontuotteena väreissä ja kuvioissa esiintyy vaihtelua - jokainen lankku on yksilöllinen.

Parketit

Vinyylit

Vinyyliä saa perinteisen maton lisäksi nykyään myös lankkuna. Ohuempana vinyylilankkuna ja paksumpana vinyylikorkkina.

Vinyylilankkulattia, jossa on taittopontti on hyvin kosteutta kestävä lattiavaihtoehto kotikäyttöön. Lattia on kestävä, mukava ja erittäin helppo asentaa.

Vinyylikorkki on rakenteeltaan lattianpäällyste, jossa on yhdistetty korkin mukavuus ja vinyylilattian kestävyys.

CORKSRIBAS etsii aina uusia suuntia uudistusten kentiltä. Tämä uusi tuote on kehitetty vastaamaan markkinoiden tämänhetkisiin vaatimuksiin, joissa pääpaino on korkkituotteen erinomaisella laadulla.

Uusi taiteen teknologia yhdistettynä perinteiseen korkkiin avaa oven ainutlaatuiseen kuosien, pintojen ja värien maailmaan, jossa ovat mukana korkin kaikki parhaat ominaisuudet: erinomainen äänen – sekä lämmön eristyskyky, lämmin tuntu, helppohoitoisuus ja ympäristöystävällisyys.

Korkit

Tervetuloa tutustumaan eri materiaaleihin ja kuoseihin myymäläämme Hyllykalliolle.

Melekoosen hyvä sisustusliike!
bottom of page